Archivo por días: 2 diciembre, 2014

‘Vòlei Platja’ la secció del Responsable FCVb, Joaquim Ventura

A l’apartat Vòlei Platja es podrà llegir sobre l’activitat federativa en tot el seu espectre, des de els campionats més populars fins a competicions internacionals amb participació catalana o feta aquí.

No només explicarem la competició en si, sinó també relatarem com la FCVb activa projectes i eines a disposició de tots els federats catalans.

Puntualment també farem esment d’algunes curiositats que aquest esport té i que són interessants de comentar.

Joaquim Ventura | Responsabel Vòlei Platja FCVb

‘Propostes de reflexió i millora’ la secció del Gerent Esportiu FCVb, Óscar Novillo

¿Cuáles podrían ser las necesidades técnicas del volei catalán? ¿Qué propuestas podrían llevar a nuestros técnicos y deportistas a mejorar el resultado de su trabajo? Desde un enfoque más selectivo y aprovechando mi experiencia en el alto rendimiento, intentaré incidir en aspectos relacionados con el entrenamiento que considere pueden colaborar con la mejora del voley catalán.

Oscar Novillo | Gerent Esportiu FCVb

‘Material clínics’, secció amb el contingut de les activitats formatives de FCVb

Aquest espai estarà dedicat a la comunicació dels continguts dels diferents clínics organitzats per part de  Federació Catalana de Voleibol en relació a l’oferta de formació adreçada especialment per als nostres entrenadors/es col·legiats .

Un cop s’hagin celebrat aquestes activitats de formació continuada, el material facilitat pels ponents i les imatges recollides, si fos el cas, seran editades i penjades en aquest apartat.

Esperem aquest sigui un lloc de divulgació de coneixements que ajudi els entrenadors a tenir noves eines que millorin la seva capacitat de dirigir a un grup , sigui del nivell que sigui, cap a la seva excel·lència.

Carlos Garcia | Departament de Promoció FCVb

‘Racó de l’Entrenador català’ la secció del Tècnic FCVb, Eros Ortiz

Tinc el plaer de comunicar-vos, que el nou blog de la Federació Catalana de Voleibol, eina dirigida a totes aquelles persones vinculades al mon del vòlei, també tindrà un apartat, on vosaltres sereu els protagonistes.

En aquest espai volem recollir diferents aspectes que vosaltres creieu que poden ser atractius per a la resta. Com també articles, que en un moment donat, us han fet prendre una decisió important o fer reflexionar.

La nostre intenció, es poder afegir dos cops al mes, aquell material que ens feu arribar i poder compartir-la amb la resta d’entrenadors. D’aquesta manera, ajudar al creixement conjunt del vòlei català.

Eros Ortiz | Tècnic de Promoció i Vòlei Platja

‘Vòlei Total’ la secció del Tècnic FCVb, Felip Ruiz

Des d’aquesta secció et traslladarem a un món ple de curiositats, actualitat i història del nostre esport a Catalunya i la resta del planeta voleibol.

A ‘Vòlei Total’ pretenem explicar-te històries del nostre esport, entrevistes amb persones que han fet gran el voleibol al nostre territori, així com portar-te les vivències dels nostres esportistes professionals fora de les fronteres catalanes.

En definitiva, una secció orientada a fer-te gaudir amb les fites més destacades del voleibol arreu del món per tal que puguis passar una bona estona de lectura que et mantingui a la última informativament parlant, del que passa al voltant del planeta voleibol.

Felip Ruiz | Departament de Comunicació i Premsa FCVb

‘InfoClubs’ la secció del Tècnic FCVb, Roberto Pozzato

Crearem un espai que esdevingui un aparador per mostrar el que hi ha darrera un club. Analitzarem els punts forts i exposarem a que es deu el seu èxit. Posarem a l’abast de tothom els objectius i els projectes de tots els clubs catalans que vulguin compartir els seus assoliments i les seves aspiracions.

Donarem cara a les persones que composen l’estructura invisible  d’un club de voleibol. Una ullada a l’interior de cada club per entendre qui som i que fem.

Roberto Pozzato | Director Tècnic FCvb

‘Inivòlei’ la secció del Tècnic FCVb, Carlos García

Aquest apartat té l’objectiu de facilitar als entrenadors/es metodologies, didàctiques i adaptacions relacionades amb la iniciació al voleibol . Es tracta de divulgar plantejaments que ofereixin un aprenentatge lògic, motivant i significatiu.

Avui en dia podem trobar diferents propostes per a la iniciació al nostre esport, en format de progressions generalment, amb adaptacions reglamentàries i tècniques en relació al joc oficial.

En aquest espai, la FCVb, vol aprofitar per a traslladar la seva pròpia proposta de com es podria fer aquesta iniciació al voleibol des d’edats primerenques ( 6-7 anys ) i facilitar documentació per a poder desenvolupar-la.

La informació que s’anirà publicant serà cada 14 dies, en format de text i també multimèdia.

Esperem les vostres aportacions que faran d’aquest projecte una eina constructiva.

Carlos Garcia | Departament de Promoció FCVb

La secció del Tècnic Blume, Alberto Toribio

En esta sección del blog, compartiremos ejercicios y  artículos de reflexión, acerca del trabajo técnico-táctico, que realizamos con el grupo masculino ARC, con los que intentaremos hacer visible el trabajo que realizamos, así como invitar a la reflexión sobre el trabajo que realizamos día a día con nuestros jugadores.

Alberto Toribio | Tècnic Grup Masculí Blume

#NoSoloCancha la secció del Tècnic Blume, Miguel Fuente

#NoSoloCancha

Porque todos sabemos que un entrenador no sólo trabaja en la pista, en esta sección intentaremos dar soluciones a problemas y otros enfoques de las tareas habituales en el día a día de un entrenador. Esta sección no es cerrada, estaré encantado de dar mi posible solución a vuestros problemas. Seguro que todos sabéis como hacérmelas llegar. Y si aún no es así, siempre podréis encontrarme en una cancha.

Miguel Fuente | Tècnic Grup Femení Blume