Archivo por meses: enero 2020

Clínic Miguel Fuente: ‘Models de joc actuals i progressió per a la seva construcció’

El clínic, que porta per nom ‘Models de joc actuals i progressió per a la seva construcció’ estarà dividit en part pràctica i en part teòrica. La part teòrica servirà per identificar i classificar els models de joc de les seleccions europees que han participat a l’últim Campionat d’Europa 2019. Així com per analitzar el camí previ a aquests models quan han seguir des de les seves seleccions de menors que han disputat el WEVZA U17 2020.

La part pràctica, que es desenvoluparà a pista amb la participació de les jugadores de l’equip GET Blume, es proposaran diferents eines per poder treballar la progressió dels models tàctics que s’hagin analitzat prèviament de les seleccions absolutes.

Clínic a càrrec de Xavi Peña i de Juan Diego García

El clínic de Xavi Peña,  doctor per la UVic-UCC, llicenciat en Educació Física per l’INEFC i màster en Alt Rendiment Esportiu pel COES-UAM, va tenir lloc el dissabte 5 d’octubre a l’Hotel Granollers i portava per títol ‘Voleibol de base: guia per a jugadors físicament preparats’.


Diumenge, va ser el torn de la ponència ‘Planificació i disseny de tasques d’entrenament’ que anirà a càrrec de Juan Diego García, llicenciat en Educació Física per l’INEF de Granada i entrenador internacional de voleibol de Nivell II per la FIVB. Juan Diego García ha estat entrenador d’equips de Bèlgica, Espanya i Perú, amb els que ha estat Campió de 4 lligues peruanes, 1 plata i 2 bronzes en el campionat sud-americà de clubs amb La universitat San Martín Porres.

Material adjunt Xavi Peña

Material adjunt Juan Diego Garcia

Clínic a Càrrec de Ricardo Maldonado i Gylton Brandao

El clínic comptarà amb dos ponents de sobrada experiència com Ricardo Maldonado, seleccionador espanyol de menors i responsable de la concentració permanent júnior masculina de la Real Federación Española de Voleibol. La formació de Maldonado es desenvoluparà durant la jornada de dissabte, 15 de juny, de 16 a 20 hores.
MALDONADO PART 1

MALDONADO PART 2

Diumenge matí serà el torn de Gylton Brandao da Matta, fundador i director de la Youth Sports Academy, professor a la Colorado State University i membre de la FIVB Technical Comission – Technical Evaluation – International Coaches. Destaca també per la seva àmplia experiència com a jugador de voleibol on va formar part de l’equip olímpic de Brasil entre 1975 i 1982.
GYLTON PART 1

GYLTON PART 2