‘Racó de l’Entrenador català’ la secció del Tècnic FCVb, Eros Ortiz

Tinc el plaer de comunicar-vos, que el nou blog de la Federació Catalana de Voleibol, eina dirigida a totes aquelles persones vinculades al mon del vòlei, també tindrà un apartat, on vosaltres sereu els protagonistes.

En aquest espai volem recollir diferents aspectes que vosaltres creieu que poden ser atractius per a la resta. Com també articles, que en un moment donat, us han fet prendre una decisió important o fer reflexionar.

La nostre intenció, es poder afegir dos cops al mes, aquell material que ens feu arribar i poder compartir-la amb la resta d’entrenadors. D’aquesta manera, ajudar al creixement conjunt del vòlei català.

Eros Ortiz | Tècnic de Promoció i Vòlei Platja

Un pensamiento en “‘Racó de l’Entrenador català’ la secció del Tècnic FCVb, Eros Ortiz

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>