‘Material clínics’, secció amb el contingut de les activitats formatives de FCVb

Aquest espai estarà dedicat a la comunicació dels continguts dels diferents clínics organitzats per part de  Federació Catalana de Voleibol en relació a l’oferta de formació adreçada especialment per als nostres entrenadors/es col·legiats .

Un cop s’hagin celebrat aquestes activitats de formació continuada, el material facilitat pels ponents i les imatges recollides, si fos el cas, seran editades i penjades en aquest apartat.

Esperem aquest sigui un lloc de divulgació de coneixements que ajudi els entrenadors a tenir noves eines que millorin la seva capacitat de dirigir a un grup , sigui del nivell que sigui, cap a la seva excel·lència.

Carlos Garcia | Departament de Promoció FCVb

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>