L’estació del Nord, preparada per la temporada 2014/15

Una de les joies desconegudes de la Federació Catalana de Voleibol és la gestió de la pista de vòlei platja situada a l’estació del Nord. Desconeguda per molts, aquesta instal·lació ofereix la possibilitat de gaudir d’una bona pista per poder entrenar als posseïdors de la llicència de vòlei platja. Després de re-formular la normativa d’ús i millorar el control d’accés i participants, la FCVB va realitzar una inversió el passat mes de Setembre per la millora de les seves condicions.

Aquesta instal·lació que pertany a la UFEC (Unió de federacions Esportives de Catalunya), va ser cedida a la FCVB al 2008, per a l’entrenament de les seleccions catalanes i jugadors del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja. És una instal·lació molt complerta i es troba en un lloc cèntric de la ciutat de Barcelona, però com podem veure en les imatges, es una instal·lació descoberta i tant la utilització com la climatologia passa factura.

El passat mes de setembre, tècnics de la FCVB, van realitzar un procés d’adaptació de la mateixa, per a poder començar la temporada en les millors condicions.

Després d’una bona netejada de les arrels que creixen sota la pista. Vàrem considerar canviar les bases dels pals. Aquestes, instal·lades i canviades ara farà uns 4 anys, es trobaven un pel febles. Fins al punt, en que la tensió de la xarxa feia que aquests ja comencessin a cedir. La incorporació d’unes bigues de ferro antioxidant faria que els pals no cedissin. Però la millor inversió va ser el petit encofrat per els pals. Una subjecció dels mateixos, que farà que l’ús i la climatologia no els faci malbé.

Un cop ben agafats els pals, vàrem aconseguir que l’UFEC fes una gran aportació. Gran hauria d’anar en majúscules, doncs 2 tones de sorra fan que avui en dia, la nostra pista sigui una de les millors instal·lacions de vòlei platja a Catalunya.

Es segueixen necessiten petites millores i per exemple el més vinent ja romandran disponibles per els usuaris eines que facilitaran la pujada i baixada de la xarxa així com la seva tensió.

Us convidem a conèixer aquesta instal·lació, dins de la nostre web, www.fcvolei.cat a l’apartat de vòlei platja, podreu trobar la normativa i la manera de sol·licitar el seu ús.

Eros Ortiz i Joaquim Ventura | Vòlei Platja FCVb

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>