‘Inivòlei’ la secció del Tècnic FCVb, Carlos García

Aquest apartat té l’objectiu de facilitar als entrenadors/es metodologies, didàctiques i adaptacions relacionades amb la iniciació al voleibol . Es tracta de divulgar plantejaments que ofereixin un aprenentatge lògic, motivant i significatiu.

Avui en dia podem trobar diferents propostes per a la iniciació al nostre esport, en format de progressions generalment, amb adaptacions reglamentàries i tècniques en relació al joc oficial.

En aquest espai, la FCVb, vol aprofitar per a traslladar la seva pròpia proposta de com es podria fer aquesta iniciació al voleibol des d’edats primerenques ( 6-7 anys ) i facilitar documentació per a poder desenvolupar-la.

La informació que s’anirà publicant serà cada 14 dies, en format de text i també multimèdia.

Esperem les vostres aportacions que faran d’aquest projecte una eina constructiva.

Carlos Garcia | Departament de Promoció FCVb

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>