Clínic a càrrec de Xavi Peña i de Juan Diego García

El clínic de Xavi Peña,  doctor per la UVic-UCC, llicenciat en Educació Física per l’INEFC i màster en Alt Rendiment Esportiu pel COES-UAM, va tenir lloc el dissabte 5 d’octubre a l’Hotel Granollers i portava per títol ‘Voleibol de base: guia per a jugadors físicament preparats’.


Diumenge, va ser el torn de la ponència ‘Planificació i disseny de tasques d’entrenament’ que anirà a càrrec de Juan Diego García, llicenciat en Educació Física per l’INEF de Granada i entrenador internacional de voleibol de Nivell II per la FIVB. Juan Diego García ha estat entrenador d’equips de Bèlgica, Espanya i Perú, amb els que ha estat Campió de 4 lligues peruanes, 1 plata i 2 bronzes en el campionat sud-americà de clubs amb La universitat San Martín Porres.

Material adjunt Xavi Peña

Material adjunt Juan Diego Garcia

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>