‘InfoClubs’ la secció del Tècnic FCVb, Roberto Pozzato

Crearem un espai que esdevingui un aparador per mostrar el que hi ha darrera un club. Analitzarem els punts forts i exposarem a que es deu el seu èxit. Posarem a l’abast de tothom els objectius i els projectes de tots els clubs catalans que vulguin compartir els seus assoliments i les seves aspiracions.

Donarem cara a les persones que composen l’estructura invisible  d’un club de voleibol. Una ullada a l’interior de cada club per entendre qui som i que fem.

Roberto Pozzato | Director Tècnic FCvb

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>