‘Vòlei Total’ la secció del Tècnic FCVb, Felip Ruiz

Des d’aquesta secció et traslladarem a un món ple de curiositats, actualitat i història del nostre esport a Catalunya i la resta del planeta voleibol.

A ‘Vòlei Total’ pretenem explicar-te històries del nostre esport, entrevistes amb persones que han fet gran el voleibol al nostre territori, així com portar-te les vivències dels nostres esportistes professionals fora de les fronteres catalanes.

En definitiva, una secció orientada a fer-te gaudir amb les fites més destacades del voleibol arreu del món per tal que puguis passar una bona estona de lectura que et mantingui a la última informativament parlant, del que passa al voltant del planeta voleibol.

Felip Ruiz | Departament de Comunicació i Premsa FCVb

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>